Nala de la Rouquine

Stamboom naam: Impress de la Rouquine
Naam: Impress
Geboortedatum: 17-01-2009
Geslacht: Reu
NHSB: 2734642

HD-A / ED vrij/ spondylose vrij (6 jr)PH-1 met Lof 426 (440) punten 2012

Object met LOF 401 (406) punten (2013)

Nominatie Object 405 (406) punten (2014)

Vierde tijdens de Nederlandse kampioenschappen KNPV 2014 afdeling Object

Winnaar koppelwedstrijd Dommelen 2015 met zijn neef Jailer de la Rouquine

Toetsing beveiliging augustus 2015 i.v.m. inzetbaarheid praktijk

 

Stamboom van Impress

 

Impress

Over Impress:

Impress is een diep rode middelgrote reu, hij is duidelijk de vrolijke noot binnen het gezelschap. Vrolijk en vrij stapt hij overal gemakkelijk op af en in. Hij is zeer leergierig en laat zich in de training, tijdens keuringen en wedstrijden zeer goed zien. Tijdens de training is hij goed bereikbaar voor zijn geleider en toont hij steeds zijn enthousiasme. Of het nu volgen, af liggen, apporteren, revieren, man- of waterwerk is, hij is er gewoon. Impress is een hond met een nog zeer jeugdig karakter, een oefening moet hem dan ook niet te snel aangeleerd worden want dan "weet hij het wel". Dit kan leiden tot te snel werken, soms zelfs slordig werken. Is de rust weer in de hond dan wordt de oefening weer correct uitgevoerd. Gewoon een fijne hond om mee te werken en te wandelen of te fietsen. Zonder hem aan te sporen loopt hij in draf 17 tot 18 km per uur naast de fiets en dat over afstanden van zo n 10 tot 15 km. Kortom een werker in hart en nieren! Impress werkt op dit moment als diensthond bij Allround dogsecurity en blijft beschikbaar als dekereu voor passende teven.

Nieuws:

Impress heeft 10 maart zijn eerste oefendag in Assen gedaan. Te midden van allemaal mechelse / x mechelse herders liet hij zien dat hij er mag zijn. Hij heeft heel goed werk laten zien. Er moet nu alleen nog wat geschaafd worden aan kleine puntjes, Impress zal ingeschreven worden voor de zomer keuring.

Op 18 maart heeft Impress deelgenomen aan zijn tweede oefendag. Op indrukwekkende wijze haalde hij 2 maal de helper onderuit. Zowel op de stok als op de werpvastheid. Foto s tevens te zien op de KNPV site van afdeling Friesland.

Tijdens de zomer keuring van afdeling Friesland behaalde Impress zijn PH-1 certificaat met LOF met 426 punten. Opnieuw haalde hij de pakwerker onderuit op de werpvastheid.

Tijdens de najaarskeuring Friesland behaalde Impress zijn Object certificaat met LOF met maar liefst 401 van de max 406 punten

Tijdens de nominatie wedstrijd van afdeling Friesland behaalde Impress de imponerende score van 405 van de max 406 punten voor Object.

Impress zal in september 2014 deelnemen aan het Nederlands kampioenschap KNPV afdeling Object

Impress behaalde tijdens het Nederlands kampioenschap KNPV 2014 een indrukwekkende vierde plaats in de afdeling Object. Nooit eerder is dit een stamboom Tervueren gelukt zo n prestatie neer te zetten.

Samen met neef Jailer de la Rouquine nam Impress deel aan de Nationale koppelwedstrijd voor politie honden 2015 De beide Tervuerense herders lieten zich bijzonder goed zien en wonnen deze wedstrijd.

In augustus 2015 behaalde Impress met zijn nieuwe geleider (Allround Dogsecurity) zijn toetsing Object beveiligings certificaat. Impress is nu werkzaam als diensthond.

 

 impress

Impress over zwemmen

impress

Afstand stellen 17 maanden

impress

Bijtwerk

impress

Schutting

impress

Ijzer apport

impress

Breedte sprong

impress

Kist revieren

Impress 

10 maanden

 Impress 10 maanden

 Impress 11 weken oud

pup impress

 

 

13 weken oud

 

 

 

Impress 13 weken