Kukay's Roanka

Roanka

Alsof het gisteren was herinneren wij ons de dag dat wij jou op konden halen bij kennel Kukay’s in België. Halverwege de rit naar huis stopten wij bij de Mac Donald voor een snelle hap, jij stapte daar naar binnen met je kwispelende staartje hoog in de lucht alsof je er al honderd keer was geweest.

Op diezelfde manier stapte je ons huis in om er ruim 14 jaar lang een grote en hele belangrijke plaats in te nemen. Altijd vrolijk, altijd vriendelijk, altijd sociaal voor mens en dier, nooit angstig, een waanzinnige moeder voor je nakomelingen en super stabiel tot op de laatste dag.

Ons meisje, onze kanjer, onze ouwe doos, ons toppertje…voor altijd in ons hart.

Het is goed zo, rust maar lekker uit.

Kukay’s Roanka geboren 23-12-1993 overleden 18-03-2008

Stamboom naam: Kukay's Roanka
Roepnaam: Roanka
Geboortedatum: 23-12-1993
Overleden: 18-03-2008
Geslacht: Teef
NHSB: 2050841
LOSH 726822
IPO I

Stamboom van Roanka

Roanka

Over Roanka:
Roanka was een forse teef met een zeer sociaal, rustig en stabiel karakter. Ze was zeer zelfstandig en soms wat stoïcijns. Roanka ontpopte zich tot een fokteef waar elke fokker van droomt, kalm en rustig, een teef die het nest gedurende zeer lange tijd zelf schoon hield en daarnaast ook nog heel sociaal bleef naar visite. Als sport hond had ze meer power mogen tonen in alle onderdelen, wel had ze een mooie volle droge en harde beet die ze ook aan diverse nakomelingen heeft doorgegeven. Wij zijn Annemarie van kennel Kukay’s nog altijd dankbaar voor deze kanjer. Op de eerste 3 foto’s op deze pagina ziet u dat ze er ook op 14 jarige leeftijd nog best mocht wezen.

Roanka Roanka

Roanka Roanka

Roanka Roanka